Pappersångest – veckans olästa papper

image

Okej, jag glömde avbeställa DN medan vi var i fjällen. Och vi har skjutit på beslutet att avsluta DN-prenumerationen länge nu. Det är ju trevligt att prassla med det där pappret när det finns tid över. Istället har vi gjort tvärtom. Tecknat en prenumeration på ytterligare en papperstidning. Dagens ETC. Inte för att vi egentligen vill ha en till papperstidning, utan kanske snarare för att Johan Ehrenbergs projekt är så himla galet och dumdristigt att jag inte kunde låta bli att göra ett stödköp (och Frida tjoade: visst,  gör det).

Så här sitter jag nu på söndagen med en hög papperstidningar och väldigt lite tid att läsa dem.

Tror den närmaste månaden ska ägnas åt utvärdering. Hur gör vi med vår DN-prenumeration? Och vad är poängen med ETC? Just Dagens ETC kräver nog en recension. Återkommer.

Detta är inlägg 37, dag 37 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 37 av 100.

2 tankar kring ”Pappersångest – veckans olästa papper

  1. Vi avslutade DN pga en längre utlandsvistelse och att man inte kan stoppa längre utan pren förlängs-vem vet om man lever på slutet…?
    När DN sen ringde upp och ville värva oss igen sa rösten: ja jag ser ju här att ni haft tidningen sedan 1996! Hm, vi har haft DN sedan 1972 sa vi, jaha vi kan inte se längre tillbaka….
    Därför ingen gratifikation för alla dessa trogna år, mer jaha…
    Vi sa upp papperstidningen mycket för egen bekvämlighet då vi förflyttar oss mkt
    Toppenbra med nättidning tycker vi, ett minus är brist på tidningspapper när vi tänder köksspisen öppenspisen o bastun….dock är nyheterna detsamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.