Bagisbor utmärker sig på Facebook

Bloggutmaningen Blogg100 handlar för mig om att pressa mig att leverera ett hyfsat kvalificerat inlägg per dag. Dagens mer kvalificerade inlägg levererar jag på en annan av mina bloggar: Bagisbloggen – allt du inte visste om Bohemian Bagarmossen (fråga mig gärna varför den heter så… så kanske du får svar). Det är en intervju med Ana som för 1,5 år sedan startade Facebookgruppen Bagis! som blivit ett allt viktigare Bagisforum.
Läs intervjun här >>

Mitt-i-tidningen om gruppen Fantastiska grannar
Mitt-i-tidningen om gruppen Fantastiska grannar

Ironiskt nog har en annan Facebookgrupp med Bagisinriktning fått mediauppmärksamhet i dagarna. Det är Elinors grupp Fantastiska grannar – Bagarmossen (omskriven i Bagisbloggen här) som häromdagen omskrevs i Mitt i tidningen (se länk här) och tydligen ska Elinor imorgon klockan 7.10 vara med i TV4:s morgonsoffa!

Kul! Elinors underbara intitiativ är väl värd uppmärksamhet, och framförallt hoppas jag att konceptet kopieras… ett lika enkelt som genialt koncept: en grupp på Facebook där grannar ber om hjälp och erbjuder hjälp.

Ett exempel på när jag bad om hjälp hittar ni här >>

Detta är inlägg 5, dag 5 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 5 av 100.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.