Självcensur och självrannsakan

Jag har precis raderat ett inlägg. Skrev det i all hast natten mellan onsdag och torsdag. Fick några glada tillrop och några arga halsstarriga kommentarer från någon Jonas. Själv har jag så här i efterhand insett att inlägget var helt fel. Jag attackerade en person i lika hög utsträckning som jag attackerade hans åsikter. Jag skrev inlägget i affekt. Det känns nästan som att jag sparkat på en man som ligger även om han själv nog skulle uppfatta det som att jag sparkat uppåt.

Struntsamma. Inga mer brott mot PUL på Bakelit. Ska försöka hitta en mer konsekvent linje i mitt bloggande. Dags att nischa Bakelit? Vi får se.  Men det kommer att ske en del förändringar.

Bland annat tänker jag göra Bakelit till min egen blogg igen. Frida skriver numera i sin succéblogg Kurbits, så det känns ganska logiskt att Bakelit blir min grej. Känner Frida ett plötsligt behov av att Bakelitblogga, blir det en gästblogg. Precis som jag ett par gånger gästbloggat hos Kurbits (här, här och här).

En tanke kring ”Självcensur och självrannsakan

  1. Har i och för sig lite svårt att se vad som motiverade radering, men du har förvisso en trevlig stämning här som är värd att vårda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.