Skylthuvud

Åkte till Uppsala idag. Var väl inte direkt sugen, men plikten kallade. Och till min stora förvåning blev det en riktigt trevlig dag. Jag köpte ett snyggt skylthuvud på loppmarknaden för 80 spänn.
På vägen från stationen till Terese (som jag skulle leka revisor med) hamnade jag på Vaksala torgs loppmarknad. Där hittade jag ett riktigt snyggt skylthuvud gjort i frigolit klätt i röd plysch. Kvinnan som sålde ville ha 250, jag erbjöd 50, och det blev 80 spänn.
Efter sejouren hos Terese träffade Robert och Sofia och njöt av fika på omdöpta Elips (heter numera Café Leon). Sedan vandrade jag till Eriksberg, träffade mamma och pappa. Och nu har de ett skylthuvud som hörlurshållare. Ursnyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.