En riktig kapten

Äntligen fredag! Kunde inte låta bli att gå på IDG:s fredagspub. Helt okej. Vid halv niotiden följde jag Mats, Lena och Peter från Mikrodatorn till en fest på Kungsholmen som en kompis till Mats hade. Även det helt okej.Dagens absoluta höjdpunkt var dock mötet med en sjökapten några kvarter bort från festen. Lena, Peter och jag var på väg hem när vi såg en gammal gubbe med vitt skägg och kaptenskostym stå och banka med en käpp på fönstret till servicehuset Trossen. Vi frågade om han behövde hjälp. Äh, sa han, de brukar komma efter ett tag, men ni får gärna hålla sällskap. Och det gjorde vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.