Mycket

Hur himla mycket får egentligen hända på en ynka vecka? Spännande gymbesök, Simons väska stals framför mina ögon på McDonalds (jag läste bricktidningen), firmafest på DGC, David sa upp sig, Martins brorsa Fredrik ställer upp istället, Jojo kom till stan, party med Jojo, Sofia, Storm, Calle och Harald på Mosebacke på fredagen, träffade Gudrun, träffade Anna-Clara, gick på Karins 30-årskalas i Hagaparken, åt middag med farmor, pappa och mamma på Stiernhielms i Uppsala, släpade tv till min nya lägenhet i Bofils båge, middag på Crazy med Nokenfilurer, Hillevi och Peter, tvätt, lastbil beställd, osv, osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.