Dags att besvara lite kommentarer…

Det har gått några dagar sedan jag skrev inlägget som berättade om bilderna som användes i Sverigedemokraternas principprogram. Det har också gått en dag sedan kvällen då Sverigedemokraterna, Feministiskt Initiativ och Miljöpartiet firade sina framgångar i EU-valet.

Jag passar på att släppa fram några av de kommentarer som jag inte orkade bemöta på bloggen förra veckan och har nu ägnat en timme åt att ge dem svar. Vi får se om de orkar svara tillbaka eller om de lyssnar på mina kloka motargument, nickar lite med huvudet och tänker: Den där Anders han verkar inte så dum ändå, kanske ska fundera över om verkligen SD är partiet som ska få min röst i höst.

😉

Detta är inlägg 87, dag 87 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 87 av 100.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.