Jag LYSTRADE. Nytt personligt Wordfeud-rekord ;-)

Häromveckan skrev jag om hur mycket glädje jag fått för de 19 norska kronor jag investerade i appen Wordfeud hösten 2010. Och igår slog jag nytt ordrekord… och känner att jag inte kan låta bli att bjuda på en dump…

Screenshot_2014-04-24-00-04-56

Dels för att det var en ganska bra start på ett spel, och dels för att ge stackars Ola chansen att se vilka brickor jag har till mitt förfogade för nästa drag 😉

Det här med Wordfeud kommer och går. Den mest bestående spelarrelationen är Cosimo som är en sjukt tuff motståndare. Ganska jämt, men jag känner hela tiden att han har det där lilla övertaget. Och många gånger har jag hamnat i det där läget där Ola är nu. Kämpa på Ola. Kämpa på!

 

Detta är inlägg 55, dag 55 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 55 av 100.

5 tankar kring ”Jag LYSTRADE. Nytt personligt Wordfeud-rekord ;-)

  1. Själv är mitt rekord 184 p på standard för ett ord. För ett helt spel är mitt rekord 651 p. Har faktiskt inte hört någon som har slagit det sistnämnda.

    1. Story, spelade med en tjej som fick 840 poäng på första ordet och hon fick över 1300 poäng då spelet var slut, du undrar säkert vad det ordet var, alexanderin tror jag!

  2. Hvorfor får man kun 4 point når man vinder men taber 22 point når man taber .Giver ingen mening venligst svar

    1. Hur mycket minuspoäng du får när du förlorar beror på brickorna du har kvar. För varje bricka får du lika mycket minuspoäng som brickans poäng.
      Om det är jämt spel kan det alltså vara taktiskt att lägga ut ett långt ord med få poäng och avsluta spelet för att ge motståndaren många minuspoäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.