Kvällens projekt: Designa en tshirt…

Kurbits.nu t-shirttryckFörutom att skriva två inlägg på Bagisbloggen, twittra, fejsat, dutubat (kreationisterna är galna), mejlat, rsssnokat, jaikuat, bloggyat, millat (jo Adamos twitterattack är lam) och kollat in grejor på Ikea, har jag ägnat merparten av kvällen åt att göra en Kurbitstshirt på Spreadshirt.net. Vi har länge pratat om att det vore kul att göra lite merchendize till Kurbitsbloggen. Inte minst vore det kul för Frida att gå runt med en schysst Kurbits-tshirt. Men att bara plocka loggan och göra om den till tshirt visade sig inte vara helt lätt.

Vill man ha ett riktigt bra tryck ska man ta fram en vektoriserad eps. Så långt inga problem. Loggan är ju gjord i Illustrator. Men trycket hos Spreadshirt görs i max tre färger. Jag fick alltså försöka reducera tio färger till tre. Första versionen såg väldigt AIK ut. Färgerna var svart, gult och rött. Frida ville ha mer neon och resultatet av det försöket (som dessutom krävde en del modifikationer av loggan) ser ni här brevid. Motivet är uppladdat på mitt Spreadshirt-konto och nu återstår det att se om de godkänner det. Den processen kan tydligen ta upp till två dagar. Under tiden kan jag fundera på fler motiv. Vet att Frida hemskt gärna skulle vilja ha ett med texten: ”Kurbitch”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.