Mischmash

Tung kritik från bland annat min mamma har fått mig att inse att jag har försummat den här lilla bloggen alltför länge. Orsakerna är många. Bland annat beror det på att jag vänsterprasslar….

Vid sidan om denna blogg håller jag nämligen på att utveckla två till. En till Frida och en som jag ska flytta över denna blogg till vad det lider. Vi snackar nytt webbhotell och framförallt WordPress. Kul och spännande på många vis.

När jag ändå skriver kan jag passa på att dryfta några upptäckter jag gjort på sistone:

1. Är du köttätare? Köp inte vad skit som helst:
Tack vare min vän (och numera Bagisbo) Andrés gjorde jag i höstas en upptäckt som förändrat mitt liv som karnivor (heter det så på svenska?). Jag har upptäckt tråkigt butikspackat kött på Konsum och Ica kan kosta lika mycket eller mer än kött köpt hos en seriös chark i Hötorgshallen. Min nya favorit heter Latinamerikanska Livsmedel. Där kan man bland annat handla hemgjorda chorizos för 79-89 kr kilot (ungefär samma pris som Scans…) och fantastisk högrev som funkar perfekt i grytan för 89 kronor kilot. Helt annan kvalitet än de där unkna grytbitarna man hittar vakumförpackade i kyldisken för 90-120 kr kilot…

2. Kvinnor är mer uppbokade än män
När jag med ultrakort varsel bjöd till gräsänklingsfest i lördags dök det upp 15 killar och 5 tjejer. Merparten av de som tackade nej med motiveringen “oneeej, då är jag bortrest/uppbokad/boende i Indien”, mm var kvinnor.
För övrigt kan jag konstatera att det var kul med fest. Att det suger att vara gräsänkling och att jag är glad att ha Vanna o Frida tillbaka (Vanna sitter faktiskt i mitt knä när jag skriver detta).

jag fortsätter min lista en annan dag.
Nu måste jag byta på Vanna.

3 tankar kring ”Mischmash

 1. skriven av Mikael Zackrisson 2008-02-13 klockan 21:31
  Kul att se dig tillbaka i bloggvärlden igen!
  Hoppas allt är bra med er och den lilla.
  /micke
  redigera | radera

  skriven av Bisonfredrik [ http://bisonblog.blogs.com ] 2008-02-14 klockan 01:04
  Det kanske var lika bra att jag, som kille, inte kom förbi dårå? 🙂 Hoppas det var kul. Jag har motsatt problem på min lilla fest på lördag. 25 personer anmälda, varav 10 killar typ. Jag har alltid haft lättare att fixa tjejkompisar än killkompisar genom åren. 🙂
  redigera | radera

  skriven av Johnny Handsome [ http://www.johnny-vin.blogspot.com ] 2008-02-17 klockan 12:24
  Kan berätta att herrn som bestämmer på Latinamerikanska livsmedel är en Uruguayare från Gotland… trevlig om än lite kladdig, enligt en dambekant.

  En suverän lunch äter man vid bardisken på Melanders fisk. En strömmingstoast med en öl för facila 60 kronor.
  redigera | radera

  skriven av Joakim [ http://blogg.joakimsunden.se/ ] 2008-02-20 klockan 11:25
  Om du ändå gör om din blogg hoppas jag att du fixar RSS-feeden så att man kan läsa hela inläggen i sin RSS-läsare. Av de drygt 100 bloggar jag följer är det bara den här och kanske en eller två till som tvingar mig att bryta mitt flow och öppna Firefox. 🙂

  Eller prenumererar jag på fel feed?
  redigera | radera

  skriven av anders 2008-02-20 klockan 11:28
  du har rätt joakim. det här bloggverktyget suger. ett litet extra problem är när jag försöker exportera innehållet från denna till WordPress… börjar undra om jag inte måste gå igenom alla inlägg och lägga in dem för hand
  redigera | radera

  skriven av Laura 2008-02-22 klockan 13:20
  ok, men var får man tag i moreller och sandelmjöl?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.