Maskerad!!!

Trots fetaste julstressen i mannaminne (okej, i alla fall i mitt minne) bjöd Laura och Nils in till maskeradpartaj helgen innan julafton. Och trots att julstressen hade sina offer (det krävs en hel del viljestyrka att plocka fram utklädingskreativiteten mitt i klappjakten) blev det ett skönt partaj. Precis som förra året så knäpptes det många sköna kort. Här har ni dem, helt okommenterade. Kommentarerna bjuder ni på. Gissa gärna vad folk är utklädda till (min utklädsel kräver egentligen att jag poserar i en soffa eller på en säng…)
En tanke kring ”Maskerad!!!

  1. skriven av Laura [ http://www.autotrash.net ] 2005-12-19 klockan 15:56
    Fina bilder. Tösen blev på festhümör igen när gästerna gått och hon fått sova ettpar timmar. Julgranen fick en stjärna på toppen, God jul.
    redigera | radera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.