Titta det snöar!

Det är nästan så att jag blir arg. Jag är ingen ciderfantast, verkligen inte. Däremot är jag en julsucker. Så när det kommer till Xiders nya julsatsning – Xmas – då blir jag uppretad över att jag blir intresserad. Mistel orange med snö! Så vänder man på flaskan och – titta det snöar!

Den annars så hyperhippa och plastiga cidern slår nu plötsligt an en sträng hos mig och jag kan inte annat än att tycka att det är ett taskigt trick. Julromantikern i mig faller tyvärr som en fura.

Flingorna består av candurin, de är tydligen helt ofarliga och utan smak. Hur Mistel orange däremot smakar? Ingen aning, någon som provat?

En tanke kring ”Titta det snöar!

 1. skriven av Ola 2005-11-28 klockan 20:03
  Jag fick äran (eller jag snyltade lite av mina kvinnliga klasskamrater) att smaka på Xmas i fredags. Det var ingen höjdare tyvärr.
  Jag har en förkärlek för engelsk cider som drar mer åt ölhållet så det här är alldeles för sött för mig. Men ganska snygg flaska är det.
  redigera | radera

  skriven av magnus [ http://ja.nu ] 2005-11-28 klockan 21:36
  En produktutveckling vore en tomte med renar i flaskan. Så man fick sig en sådan där platsbubbla med snö som man kan vända och vrida på och se snön tumla runt.

  redigera | radera

  skriven av Redaktörn 2005-11-29 klockan 04:03
  Ciderdebatten ska jag inte lägga mig i, kan inte mycket om alkohol annat än att jag vet att starka drycker gör mig dansant. Varför så är fallet är dock en gåta. Men eftersom du kan det här med jul och ämnet är på tapeten. En fråga: funkar det med en i stället för gran?
  redigera | radera

  skriven av frida 2005-11-29 klockan 08:03
  Jag anade det här med smaken…jag menar allvarligt, apelsin och mistel, och säkerligen en dos konserveringsmedel, hur gott kan det bli?

  Jag ser dock gärna en produktutveckling av konceptet, där du kanske så småningom kan köpa dig en hel liten julig by i flaskform. Vore väl fint som pynt på barskåpet?!

  Att Xmas Xider däremot skulle ersätta granen är dumheter! Både och ska det ju vara!
  redigera | radera

  skriven av Nina [ http://ninaboel.blogspot.com ] 2006-01-07 klockan 01:55
  Har inte smakat mistel men vet att det används som i cancermedicin i den antroposofiska läkevården…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.