Gäst i färdigmatslandet

-Har engelsmännen slutat laga mat, kunde jag inte låta bli att utbrista när mamma och jag besökte livsmedelsbutiken Waitrose i Bath och såg rader efter rader med kyld färdiglagad mat. Och då snackar vi inte mat àla Dafgård, vi snackar allt mellan billiga singelmiddagar till romantiska lyxmiddagar för två signerade kända Londonrestauranger.

Eftersom mamma och jag hade fullt upp med att bläddra i Grandpas gamla fotoalbum och titta på diabilder (jodå morfar var minst lika triggerhappy som jag) passade det oss utmärkt att inhandla en indisk middag för två, smidigt förpackad i en plastkasse för strax under nio pund.
Matlagningen tog 25 minuter. Och jepp: Det var smaskigt!

En tanke kring ”Gäst i färdigmatslandet

  1. skriven av magnus [ http://ja.nu ] 2005-08-30 klockan 06:34
    Mmm det ser riktigt gott ut. Mycket bättre än Dafgårds hemstekta hemrullade matoljeslungade frysbullar med lingon o potatis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.