Istället för adoption…

Nix pix, ingen jag känner har förlöst denna unge. Det här är nämligen ingen unge, det kanske den obehagligaste samlardockan till dags dato från det bisarra samlar-företaget The Bradford Group. Denna docka döpt till ”Grace” har en längd på 39 centimeter och är tillverkad ”av det ytterst hudliknande materialet RealTouchTM”…

Har du den ofattbart läbbiga smaken att uppskatta denna lilla konstgjorda unge så blir den din för ynka 1299 kronor! Billigare än adoption!

Köp här >>

Ännu fler konstgjorda barn hittar du här >>

En tanke kring ”Istället för adoption…

  1. skriven av magnus [ http://ja.nu ] 2005-08-31 klockan 09:39
    Är man utan släkt och vänner kan man köpa in sig på en hel familj. Vad kan bäbisen väga? 3 kilo? 3 kilo och 1300 kronor blir då ett kilopris på 430 riksdaler runt 35 000 för en vuxen karl, 26 loppor för en vuxen kvinna. Säg två vuxna kvinnor i olika åldrar och två vuxna män i olika åldrar. En Grace och ett par 5-6 åringar på i runda slängar 20 kilo blir… 140 700. Rätt saftigt men då får man också en riktigt stor familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.