Filmjölksgubbar…


Helgen som gått präglades tyvärr av förkylning. Frida och jag dövade vår snuvångest med massvis med filmer (såväl bra som dåliga), godsaker samt filmjölksgubbar!
Ett påfund jag minns från min barndom. Efter att ha massakrerat min gubbe och slevat i mig kvarlevorna kan jag inte låta bli att undra varför man nuförtiden aldrig äter fil med ingefära och kanel. Kalasgott!
Är det fler än jag som gjorde filmjölksgubbar när ni var små?

Och kan ni gissa vilken gubbe som är Fridas och vilken som är min?

En tanke kring ”Filmjölksgubbar…

 1. skriven av magnus [ http://ja.nu ] 2005-08-15 klockan 23:34
  Den vänstra är gjord av Frida som tribute till Anders. Just branflakes påminner om skägg. Den högra är tydligt naivistisk a la Anders.

  Jag missade helt filmjölksgubbar. Mycket tråkigt att upptäcka att man gått miste om något så skoj.

  skriven av Jessica [ http://sessan.squarespace.com ] 2005-08-16 klockan 10:01
  Jag tror precis som Magnus. 😉

  skriven av Laura [ http://www.autotrash.net ] 2005-08-19 klockan 20:20
  Filmjölksgubbar i all ära, men när får vi se en bild på frysta bullar-milkshake? Försök få det att se aptitligt ut.

  Däremot så är jag förvirrad över vilken som är skapad av vem; jag håller med Magnus om att gubben till vänster skulle vara ett porträtt på Anders, men kan det vara självporträtt eftersom du skriver varmt om ingefära och på den högra gubben ser jag inget sånt. Vi sätter en konstexpert mot en person med lång erfarenhet av filmjölksgubbar mot varandra, men jag röstar på att den vänstra var smaskigast. Grattis till skaparen av den.

  skriven av Frida 2005-08-19 klockan 21:16
  Jag säger bara – lägg märke till slingorna i socker på den vänstra…

  skriven av Anders 2005-08-20 klockan 09:35
  Okej, jag erkänner. Det är jag som gjort den trista oinspirerade gubben till höger… Sen gjorde jag ett häftigt ingrepp på Fridas gumma (lägg märke till de rosigt sminkade kinderna…) och gav henne ett skägg gjort av branflakes.
  Så nej, det är inget självporträtt, inte ens ett porträtt.
  Nä, vi snackar den skäggiga filmjölksdamen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.