Bröllopsångest…

För ett par månader sedan såg jag Dr Phil prata om bröllop hos David Letterman. Han sa att många äktenskap faller på att folk lägger ner hemuliskt mycket tid och pengar på sitt bröllop. När detta hysteriska planerande är över lider paret av något som kan liknas posttraumatisk stress. Allt känns tomt och innehållslöst.

Med detta menar jag inte att jag och Frida är i farozonen (för oss är ju planerandet av fester och festivaler vardagsmat [;)] )
Däremot kände jag riktig ångest när jag gick in på en sajt som hette Bröllopstorget där de mest fanatiska bland bröllopsfixare umgås och utbyter tips med varandra. Mest ångest fick jag när jag gick in under en tråd i diskussionsforumet som hette ”Hur mycket gick erat bröllop på?”. Där skrev bland annat en person att deras bröllop med 44 gäster kostade 140 000 kronor.
Och vi som tänkt bjuda minst hundra…

En tanke kring ”Bröllopsångest…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.