Grannsämja


Bilden ni ser ovan är resultatet av en modern form av grannkommunikation. Det hela började med att jag kom hem från semestern och möttes av en lapp på porten från en uppretad anonym granne som var helt övertygad om att jag och Frida med illvilja spridit oangenäma dofter i källarförrådet.
Lapp nr 1 >>

Frida och jag svarade på detta flagranta påhopp med en mysig grannälskande stuvning ärliga ord.
Lapp nr 2 >>

Givetvis var vi en smula skärrade och såg väl inte jättemycket fram emot att dra ut varenda pinal ur vårt löjligt fullpackade förråd. Och så kom då lapp nr 3 författad av en vänligt sinnad granne med humor, som med sin lapp vände på hela steken. Hurra vi är oskyldiga! Och granne nr 1 är allmänt dumförklarad. Dum, dum, dum!
Hurra för grannsämja!

En tanke kring ”Grannsämja

 1. skriven av Jessica [ http://sessan.squarespace.com/ ] 2005-07-23 klockan 12:06
  Lappkommunikationen är oslagbar. 🙂 Och så trevligt att ni var ”oskyldiga”, och inte hade låste in någon död gammal moster i förrådet.

  skriven av Simon 2005-07-23 klockan 20:31
  Hoho! Det var roligt. Speciellt eftersom du använda smiley i din lapp, du är så skönt internetskadad. Men lappkommunikation ÄR kul.

  skriven av Nils [ http://www.autotrash.net ] 2005-07-24 klockan 17:17
  Är du/ni säkra/”bombis” på att du/ni verkligen är HELT oskyldiga/ej kan hållas ansvarig/ansvariga till/för stanken/odören i/vid/kring ditt/ert källarförråd?

  Som tidigare påpekats/aviserats fick ingen av dina/era grannar/nabor kväljningar/yrselanfall/fotsvett innan du/ni flyttade in i ert/vårt/deras gemensamma källarförråd.

  Eller va?

  skriven av magnus [ http://ja.nu ] 2005-08-15 klockan 21:37
  Ahh man får hålla tungan rak i mund då man ska skriva trevliga lappar. Ni lyckades bra. Är speciellt förtjust i slutet om det trivsamma källarföråd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.