Sommarklippning

Att beställa klipptid är för de flesta en ganska enkel procedur. Själv drar jag mig in i det längsta vilket tyvärr även innebär att mitt hår kan bli ganska långt och risigt innan jag väl tar mig till frisören. Jag är dessutom oerhört otrogen mot mina frisörer. Sällan går jag till samma person två gånger i rad. Ofta upptäcker jag min långhårighet på sommaren när det är varmt och bökigt. Då händer kan lite vad som helst hända. Som i Portugal 2003 >> eller i Indien 2002 >>
Den här gången blev det Paola som klippte mig. Och det blev toppenbra!

En tanke kring ”Sommarklippning

  1. skriven av paola 2005-07-23 klockan 13:14
    Ja Du blev så fin och var så tålmodig men varför jag ser så himla sur ut kan jag inte förstå!
    Jag tyckte ju att det var roligt och en ära att få klippa till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.