Gå och se

När Kajsa, Fredrik och jag kom ut från biografen konstaterade Fredrik att Eternal Sunshine of the Spotless Mind var den bästa film han någonsin sett! Och faktiskt, efter att ha smält upplevelsen ett par timmar kvalar den nog även in på min favvolista. Mer än så säger jag inte (jag har gjort en del misslyckade försök att prata om filmen med Frida utan att avslöja för mycket… och det gick inget bra).
Gå och se!

Dessutom vill jag passa på att slänga ut ett grattis till Simon! I ytterligare en timme och fem minuter firar han sin 25:e födelsedag. Grattis!

En tanke kring ”Gå och se

  1. skriven av Kajsa 2004-09-18 klockan 19:27
    Nej du minns fel. Fredriks första ord var: JAG ÄR CHOCKAD.

    skriven av Anders 2004-09-19 klockan 19:41
    Kajsa har rätt. Han var chockad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.