Föredragsångest

Jahaja. Då var det dags att packa ner datorn med den lilla power pointpresentationen då…och med hariga steg bege sig till Göteborg och bokmässan imorgon. Att ingen sagt nåt eller varnat mig lite tidigare – varför gör man sånt här?! Lilla jag och stora scenen…hur kunde jag? Vad tänkte jag på?! Aaaah. Idioti! Snart är det över, snart är det över…- vad jag ska prata om? Konstnärsnätverket från Uppsala och hela världen – Signs of the Time. Se bildspel här >>

En tanke kring ”Föredragsångest

  1. skriven av magnus 2004-09-23 klockan 11:07
    Vad är det egentligen du ska prata om egentligen? Berätta mer berätta mer! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.