Kvinnofängelset

Kvinnofängelset tar död på mig. Det är inte så många avsnitt kvar av denna grymt fascinerande såpa, och jag bara måste se dem. Men det är ansträngande. Varför går den så förbaskat sent? Man blir trött av att sova 4 timmar per natt.
Trots detta kan jag inte låta bli att rekommendera alla att se dessa rafflande sista avsnitt. Det är underligt att inte det svenska skådespelarfacket kräver att det startas en svensk version av Kvinnofängelset. Det måste trots allt vara den perfekta serien för alla urbra kvinnliga skådisar som har oturen att inte vara alltför snygga. Att denna såpa släpper in även de fulaste skådisarna är underbart. Genuint och skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.