Dags att skaffa digitalkamera?

Idag har sannerligen bildläsaren gått varm. 34 nya bilder finns nu att beskåda i fotoalbumet. Under arbetets gång upptäckte jag hur himla lite jag använt kameran de senaste åren. En annan sorgerlig upptäckt är, att jag saknar bilder på många av mina vänner 🙁 Kanske en digitalkamera skulle lösa problemet…
I helgen har jag varit i Uppsala. Styrelsemöte med verdandi, träffat Rouzbeh för första gången på ett halvår och Miriam för första gången på över ett år… Jojo träffade jag i fredags, så man kan väl betrakta helgen som riktigt meningsfull. Om 8 timmar börjar ännu en arbetsvecka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.