Ny podcast: Våra bästa liv

Meddelande till omvärlden: Jag har tagit mig rejält utanför min comfort zone och blivit ”permanent” snackare i en podcast som har premiär idag. ”Våra bästa liv” är namnet. Tanken är att vi med vetenskap, egna erfarenheter och humor ska hjälpa lyssnarna att göra det bästa av resten av deras liv.

Våra bästa liv

Initativet till podden tog poddnestorn Urban Lindstedt (känd bland annat som historie- och e-handelspoddare) som förutom mig bjöd in vännerna Lisa Bjerre (numera mest känd som deckarförfattare) och Martin Roos(formgivarguru som älskar att bli förväxlad med tidigare kompgitarrist i Kent)

Premiäravsnittet handlar om vänskap. Och utgår märkligt nog från mina erfarenheter + lite forskning. ”Varför har Anders så många vänner? Går det att göra slut med en vän?”

Våra bästa liv finns där poddar finns. Exempelvis här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.