Stora saker på gång…

Idag höll jag på och skrev på ett inlägg som började med att det damp ner lite ”samhällsinformation” i brevlådan från SD och som sedan via webbens vindlingar ledde till något så mycket intressantare. Så jag har bestämt mig för att skjuta upp det ämnet en dag eller två tills jag vet lite mer.

Samma sak med uppföljning på insektsätar-inlägget jag skrev häromdagen. Jag har fått intressanta svar från en svensk insektsuppfödare som jag skulle vilja följa upp… och så har jag startat embryot till min egen insektsätarbusiness.

Jag har reggat domänen:
www.bugburger.se

Det kommer bli en hit, sanna mina ord 😉

Någon av mina formgivarvänner som är sugen på att skapa loggan?

Detta är inlägg 75, dag 75 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 75 av 100.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.