Äääääääntligen Mogi förklarar orden pördigt, pörd och perdy

För snart ett år sedan (då jag var lika engagerad i Bakelitbloggen som jag nu är engagerad i Bagisbloggen) skrev jag ett långt inlägg om ordet ”pördig” som jag upptäckt på en svensk modeblogg. Idag såg jag filmklippet där bloggaren Mogi förklarar sitt vokabulär. Filmen är helt fantastisk… se den.

9 tankar kring ”Äääääääntligen Mogi förklarar orden pördigt, pörd och perdy

 1. Ööööh?! OMG?! Är hon på riktigt? Är detta ett skämt? Hon borde sitta i riksdagen eller något! Bimbon till president.. hahaha.. Please?!

 2. Det är idioter som HON som sätter våran jord ur balans!

  Så om nu jorden hade varit platt hade jag satte henne och blondinbella på ett fartyg och låtit dom segla över horisonten.

 3. Hej!
  Kan du göra videon med dina ordförklaringar tillgänglig igen? Tyckte den var fruktansvärt rolig och skulle gärna vilja se den!

  1. Hej Pred,
   Tyvärr riktar du dig till fel person. Jag är inte Mogi. Jag är killen som för några år sedan tyckte Mogi var rolig och lade upp klippet ovan. Sedan dess kanske Mogi skäms för sin video och gjort den privat. Vad vet jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.