Ett brev från Ryssland…

Kollade min jobbmejl idag och upptäckte en lite lustig sak. Tydligen har ett ”jag söker kontakt med västerländsk man”-spam fått svar från min autoreply-robot som berättar att jag är på pappaledighet. Då har i sin tur spamroboten svarat. Eller är det en människa av kött och blod som skrivit detta svar?

Hej!

Jag är glad att du är intresserad av mig och skrev mig e-post. Jag skall vara mycket glad om du skriver jag ett nytt brev. Jag har nyligen börjat leta efter kärleken via Internet, och jag vet lite om honom.

Det var mycket svårt för mig att lägga min struktur i underhållet av det välbekanta, eftersom jag är i Ryssland, inte ta hand om välbekanta aktörer från detta land. I detta brev som jag skall informera er lite information på egen hand, och om dialogen med mig kommer att vara

intressant för dig, kommer jag att berätta om mig direkt i mer detalj i följande brev. Mitt namn Natalia, min ålder 33 år. Jag har ett jobb och jag är engagerade i idrott. Jag är väldigt romantisk kvinna också försöka att göra mitt liv intressant. Jag drömmer att möta i mitt liv en god man som kan förstå mig och kärlek.

Jag skickar dig en bild av mig, och jag ber att jag skickar några bilder av ditt liv. Sedan blir det intressant för mig att få veta mer om hans liv, familj, arbete och underhållning. Skriv till mig, jag väntar på ditt brev.

Jag hoppas att i sina brev, du berätta om dig själv. För jag, jag vill känna dig bättre. Jag ber er om vad ni har svarat på mitt brev så mycket som jag älskar den uppriktighet och sanning! Så som jag hört talas om att en hel del online bedrägeri.

Jag vill inte att du kan göra misstag, jag vill ha ett uppriktigt mänsklig kommunikation.

Jag innerligt och uppriktigt ditt. Natalia !!!!!!

9 tankar kring ”Ett brev från Ryssland…

 1. ”Jag vill inte att du kan göra misstag, jag vill ha ett uppriktigt mänsklig kommunikation. ”

  lol!

  Kan det bli mänskligare än så?

 2. ёпрст…. когда ваши расисты атлягут ат нашаво фустырьланду?
  гитлер капут

  1. sorry krotoff. inga länkar till rasistsidor på min sajt (tog därför bort länken). Kunde inte låta bli att använda en översättningsrobot för att översätta din ryska. Inte helt begripligt:
   ”eprst …. när din rasister atlyagut al nashavo fustyrlandu?
   Hitler Caputo”

 3. fyfan… kommer era rasister nån gång lägga av från vårt fosterland?

  Hitler kaput

  ojoj, hyckleri! vad är det för fel med den gode gamle ”patriot”?

  1. Lekte med att översätta det i Google translate till ryska och fick:

   fyfan … ваш расистов-нибудь из нашей родины?

   Гитлер kaputt

   Sen översatte jag tillbaka till svenska och fick det här:

   fyfan … Din rasister någon av våra hemland?

   Hitler kaputt

   Robotar är kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.