Operation sommarskägg: Uppdrag slutfört!

Med skäggJag tillhör den lyckliga skara män som gift sig med en kvinna som uppskattar skägg. Som inte alls stör sig på att ”det sticks” och tycker att ett rejält helskägg är snyggt. Inför ”Operation sommarskägg” har jag gång på gång lugnat henne med att det inte tar mer än ett par veckor innan skägget växer ut, och att jag är återställd i mitt skäggprydda skick.

På bilden till höger ser ni en bild som togs klockan 9:00 imorse (måndagen den 13:e juli). Här nedan tänkte jag kontinuerligt uppdatera med bilder från de olika raksessionerna. Ett litet steg i taget.

Jazzpaket med smala hockeyklubbspolisonger:

Jazzpaket med smala hockeyklubbor

Jazzpaket med något för korta polisonger…

Skägg 3

Det halvtyskt skägg (tisdag)
Halvtyskt skägg

Det blev ett Zappa idag (onsdag)

Zappa-skägget

En hederlig mustasch blev dagens skäggprydnad (torsdag)
Kändes en smula märkligt… vet inte riktigt om mustasch är min grej.

Mustasch

Och så äntligen fredag… och dags för tangorabatten
Denna bild tagen strax innan kvällsdopp klockan 22:00. Jag älskar Norrlands ljusa sommarkvällar!
Och tangorabatt… kanske inte så tokigt. Synd att den kräver så mycket underhåll. Och kanske kunde man ha gjort den lite smalare.

Tangorabatt

Den förbjudna mustaschen...
Innan jag helt rakade av skägget beslutade jag att hedra min morfars far med en liten pre-andra-världskriget-mustasch. För på alla foton jag sett av min morfars far hade han (om jag inte minns fel) två små mustsachkluttar strax under näsan. Och vad jag förstod var det här ganska poppis. Men så kom en viss diktator, med ryckningar i högerarmén och gjorde den korta mustaschen väldigt impopulär. När blir den trendig igen?

Två komiska genier och en snubbe med mini-muscha

Slutbild – renrakad och redo för återväxten:
Jo, min fru gillar mig även i rakat skick.

renrakat

13 tankar kring ”Operation sommarskägg: Uppdrag slutfört!

    1. nä, Höga kusten. Genomför mitt experiment på betryggande avstånd… vill inte att folk ska peka finger och skratta när jag går och handlar på konsum…

  1. Klockrent med Zappa-skägget! Men du måste kapa haktofsen några centimeter nerifrån, sedan är det topp. Får inte rakas bort!!!

  2. Den som ändå hade sånt fint skägg, själv ser jag närmast ut som en taliban med skabb när jag når Engströmska längder… 🙂

  3. hehe! detta var ju härligt! har tänkt flera gånger på göra nåt sånt, men än så länge har jag bara testat det på pungen.

  4. Håller med din fru. Skägg är fint, men nu har du inspirerat min man till polisonger och mustasch…. tack för den du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.