Filmtajm: Vanna jobbar

Som kompensation för att jag på sistone varit så usel på att bjuda på ”veckans vanna”, tänkte jag publicera ett par filmklipp. Det första filmat i söndags. En film om hur viktigt det är med de små sakerna i livet. Och hur viktigt det är att finslipa detaljerna. Att få till den rätta ansatsen till höjdhoppet, eller varför inte bara flytta runt en leksakssulky. Här är filmen:

2 tankar kring ”Filmtajm: Vanna jobbar

 1. Hej på er i Bagarmossen!
  För en gång skull skall jag ge mig till känna, som den flitige besökare jag är av er läsvärda blogg.

  Filmen om Vanna – ”Om hur viktigt det är att finslipa detaljerna och att få till den rätta ansatsen” har ju en pricksäker titel och är högst sevärd – vad skall vi säga som – dokumentär- eller novellfilm – eller?

  Vill också passa på att tacka för restaurangtipset i Solna förra veckan.
  Superb mat, cool atmosfär och en annorlunda upplevelse…

  Ha en skön sommar!
  /Mikael

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.