Därför bloggas det inte lika frekvent på Bakelit just nu…

Som ni kanske märker uppdateras inte Bakelit i samma takt just nu. Har bland annat fått klagomål på att jag är så dålig på att göra ”Veckans Vanna”. Orsaken är den klassiska tidsbristen. Här några prylar som tar mycket av min tid just nu:

Bagisbloggen – uppdateras numera nästan dagligen och jag håller på att utveckla nya funktioner. Är även med och pysslar lite med Bagis.nu.

Körkort. Jovisst, sedan april jobbar jag hårt på det här med att ta körkort. Nu när räntorna gått ner finns det ju pengar över att bränna på övningskörning… Övningskör 2-3 morgonpass i veckan (7-8:10 på morgonen) med trafikskola och ett pass i veckan med min hjältekompis Petter. Planen är att bli klar innan sommarens slut. Vem vet kanske rentav tidigare än så.

Bostadsrättsföreningen: Har ägnat väldigt mycket tid åt att göra en ny sajt och lite annat. Se sajten här: www.gastfriheten.se.

Vanna: Att vara heltidspappa tar tid, och nuförtiden är vi nästan ute hela dagarna. Med andra ord: lite tid framför datorn. Kanske dags att köpa en Iphone och bli en sådan där halvnärvarande pappa som sitter och bloggar i sandlådan… Nä. (jag väntar ju på Android 😉

Apropå Vanna… ni som saknar mina rapporter: Här kan ni se en liten bildserie knäppt häromveckan, när Vanna fick en ros av en charmig blomsterhandlare >>

Vi hörs! 

OBS! Ni som inte har röstat på Frida i omröstningen Årets färgstarkaste kvinna: Gör det nu! Hon har nämligen halkat ner till andra plats!

3 tankar kring ”Därför bloggas det inte lika frekvent på Bakelit just nu…

 1. Intressant att du och Vanna är ”nästan ute hela dagarna”. Var är ni då? I trappuppgången? Iofs kan jag sympatisera med känslan av att vara nästan ute.
  F ö är Bagisbloggen alldeles fantastisk. Jag lär mej en massa. Besökte det där aktivitetshuset och fick en charmerande guidning. Vore så fint om det kan få vara så fint. Schysst biljardbord har de.

  1. 😉 Tror jag behåller formuleringen ”nästan ute” för vi ägnar faktiskt en massa tid i trapphuset. Att gå upp och ner för trapporna själv tar lite tid för en 1,5 åring.
   Kul att du gillar Bagisbloggen. Lovar att gräva fram ännu mer info om denna fantastiska förort! Missa heller inte Bagis.nu.

 2. I förrgår gav Vanna en blomma till en trevlig i kvinna i Bagarmossen.
  Tanten tappade blomman och jag plockade upp den igen.
  Vanna gav den till kvinnan igen och hon lovade ta den hem och sätta den i vatten .

  Sånt betyder mycket för ett litet barn.
  Bagarmossen är väldigt trevligt att vara barnvakt i. hälsar granny.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.