Lika som bär: Martin Roos och ung Homer Simpson

Dagens stora lyckträff: Vanna var på strålande humör, vädret var trist och jag tänkte: Hmm, idag kanske man ska luncha med Martin. Ochmenvisst! Martin var obokad och det blev trevligt lunch på Melanders Fisk!

Martin RoosDagens miss: För ovanlighetens skull hade jag inte någon kamera i innerfickan. Jag kunde därför inte ta kort på nya Martin. Nya Martin är frilanskillen som precis köpt begad B&O-tv och i entusiasmen över att ha en så fantastisk flickvän låtit håret växa. Nä, att Martin tidigare alltid snaggat sig har uppenbarligen inget med taskig hårväxt att göra.

Som sagt, en kamera hade suttit fint. Men det behövs inte. Martin ser nämligen precis ut som Homer Simpson, när han var ung.

En tanke kring ”Lika som bär: Martin Roos och ung Homer Simpson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.