Gottsunda – back to da roots

Sitter och jobbar, men så av en slump kom jag över den här… en musikvideo inspelad i min förort. Alltså förorten jag växte upp: Gottsunda, Uppsala.
Har en känsla av att texten är en smula skruvad… så här ghetto kan det inte ha hunnit bli. Roligt hur hårt man jobbat för att hitta Gottsundas ruffaste miljöer. Kulvertgångarna i Gottsunda centrum och höghusen. Hade väl inte blivit så hårt om man filmat radhusområden och grillkvällar på Gottsunda-gipen…
Enjoy:

Jacco – Vår Betong

PS. I de där gula höghusen delade jag ut tidningar. Jävligt läskigt, kanyler överallt, pistolskott, misshandel. Rubbet.
Närå.

1 tanke kring ”Gottsunda – back to da roots

 1. skriven av Per 2008-08-04 klockan 15:05
  Cool video (inte för att jag har hunnit titta på den utan snarare för inte hamna helt utanför ämnet)
  Ville eg bara säga att semestern är slut och att det regnar och att jag vill sova och tydligen skall bli pappa igen i februari (om inte annat kanske detta får någon att slå en signal även fast det antagligen är jag som borde höra av mig 🙂
  redigera | radera

  skriven av anders 2008-08-06 klockan 22:38
  Kul! Jag har haft planen att ringa dig sen jag läste kommentaren…. men hela tiden har saker kommit mellan. Ska göra ett försök från jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.