Bohemian Bagarmossen

Dagens trista besked
Den genialiska festivalidén Balkongfestivalen i Bagis var alldeles för genialisk. Den blev så poppis att fastighetsägaren anade oråd och fick arrangören att ställa in (det är ju inte bra att alltför många människor samlas och har kul…).
Hursomhelst är Balkongfestivalen ännu ett exempel på det jag länge hävdat: Bagis är Stockholms svar på 60-talets Greenwich Village. Här händer det, här ska man bo! Och om 20 år flyttar det hit en massa finansvalpar som vill casha in på den där stämningen som grundlades av sköna bohemer i början av 2000-talet…

Dagens glada besked
Ommålning och tapetsering av vår lägenhet går som en dans. Idag kom arbetsteamet P & O och gav projektet en rejäl skjuts framåt. Om bara några dagar är vi redo att packa upp resten av vårt fina hem.
Jäklar vad fint det kommer att bli!

Sen ska vi ut och njuta av Bagis.
Eller Bohemian Bagarmossen, som somliga av oss också börjat kalla det.

3 tankar kring ”Bohemian Bagarmossen

  1. skriven av magnus [ http://blog.ja.nu ] 2007-07-07 klockan 23:32
    Mycket roligt ställs in. Jag hade en tomte som skulle ta sin stubbe, några flugsvampar och sitta här i vår trädgård ett par timmar förra sommaren. Han kom inte. Sydde kläder, kostym eller vad det nu var. Han ställde in turnén. Kanske fick han stryck av trollen på vägen hit.

    Er balkongfestival kanske inte är helt körd iallafall. Han skulle söka en del tillstånd sedan är saken biff i höst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.