Okej hur tänkte du? – en hyllning

Okej. Jag surfar på jobbet, och då är faktiskt saker som dessa relevanta, trot eller ej. Nu har de här två bloggarna lagt ner för ett tag sedan men jag kan inte låta bli att hylla dem för den geniala bloggen You knit what?? med den snärtiga undertiteln ”Seriously. What were you thinking?”

Här ett smakprov på hur de arbetar:

Jag får lite 80-talssvibbar över mycket av det som bloggarna rotat fram. 80-talets hemstickade mode var ju inte alltid…så…(hur ska man säga det på ett delikat sätt…) övertygande – och uppenbart har inte så mycket hänt genom åren…
Se själva! >>

En tanke kring ”Okej hur tänkte du? – en hyllning

 1. skriven av anders 2007-01-24 klockan 16:47
  Jag vill hylla min Frida som lyckades ta död på bloggtorkan här på Bakelit. tack älskling!
  redigera | radera

  skriven av Paola 2007-01-24 klockan 17:51
  Men varför inte gå ett steg längre…………
  Vi 50+ såg gärna våra älsklingar(män stickade förr också)
  män, hustrur, sambos, barn mfl. i Hönsestrikks i ännu mer hrm-ja ännu mer kan bara man säga………….så var det på 70-talet.
  Varför inte en stickad baddräkt t.ex.
  Förlåt Frida, Anders A, Olle ni bar mycket märkliga saker……….men jag fick ju fingrarna att gå i kapp med diskussionerna på kvinnomöten, FNL-möten med mera.

  paola
  redigera | radera

  skriven av Laura 2007-01-25 klockan 12:02
  En stickad baddräkt? Oj, den måste betett sig underligt under användandet? Att sticka; jag tänker först och främst på ullgarn, men det finns väl annat garn till våtplagg? Jag ska inte ens börja föreställa mig lilla Frida med blå läppar, glatt leende plaska i en klar sjö iklädd … ash, nu gjorde jag det i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.