Raggare is a bunch…


Fridas föräldrar bor numera granne med Härnösands paradgata, i Härnösands nöjeskvarter. Lördag kväll = med fullt ös och mängder med raggarbilar som glider fram och tillbaka längs gatan i sina amerikanare eller (i brist på annat) 80-talspimpade Toyotas… I en bil låg en stupfull man och sov ruset av sig i passagerarsätet i fram, medan en annan i bak skrek att han inte brydde sig om tjejerna var 40, 50 eller 60, han kunde ta vad som helst.
Klockan var 22:55. Sista desperata rycket visade det sig.
-Ni måste blogga om den här skylten, tyckte Olle.
Och visade oss:

Se där raggarförbud mellan 23-04 natten till söndag.
Cool!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.