Drömmen om en egen bar…

Äsch, då har man gjort det igen. Glömt kameran hemma och missat möjligheten att dokumentera något riktigt spektakulärt. I morse var nämligen Frida och jag på visning av en hela 136 kvadrat stor lägenhet i Enskededalen. En lägenhet i etage som andades sent 80-tal, med små fönster och ganska lågt i tak. En trappa ledde upp till övervåningen som upptogs av ett enda stort rum, och se där: i hörnet stod en fullt utrustad bar! Bardisk, öltapp, hängare för vinglas och stor kyl för groggvirke och öl.

Om jag ändå bara tagit med kameran…
Här kan ni i alla fall se planritningen (fast utan bar) >>

En tanke kring ”Drömmen om en egen bar…

 1. skriven av Daniel 2006-07-19 klockan 17:05
  Men vadå, ge oss en länk till själva lägenheten!
  Vad händer, ska ni flytta till Enskededalen eller vad? WooHoo! 136 kvm låter helt rätt.
  redigera | radera

  skriven av anders 2006-07-19 klockan 17:15
  Det är en hyresrätt, och de minst sagt begränsade beskrivningar som finns försvinner tyvärr efter lägenheten visats. Men den var stor, mörk och kostade runt 9500 kronor i månaden… så det var inte riktigt vår kopp te, om man säger så.
  redigera | radera

  skriven av Simon 2006-07-19 klockan 21:03
  Va? Har Daniel fått tillbaka internet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.