Jag gjorde det kungen inte fick göra…


I mitten av 80-talet skulle kungen inviga Skuleskogens nationalpark. Men det regnade, så han fick istället se den på film. 2006 blev jag invigd i Arnqvistarnas manliga gemenskap. En fotvandring upp för knepiga, branta men spännande stigar. Och så en skreva som inte var av denna världen. Ett tag tilltänkt som kuliss i Ronja Rövardotter:

Efter denna skrevornas skreva njöt vi sköna tapas med denna vidunderliga utsikt:

Tapas:

Jag åt två starka ostfyllda chilifrukter och vips hade jag klarat det Arnqvistiska mandomsprovet.
Tror jag i alla fall.

En tanke kring ”Jag gjorde det kungen inte fick göra…

  1. skriven av Ögat [ http://www.autotrash.net ] 2006-07-17 klockan 10:09
    Hade det inte varit för drickat, så hade man svårligen tagit naturen för svensk.

    Zeunerts – Norrland wouldn’t be the same without it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.