Nobody puts baby in the corner…


Nä, rubriken har knappast något med bilden att göra. Förutom att denna uppskrämda lilla ungerska chokladkanin faktiskt står i ett hörn. Här har den tagit sin tillflykt efter att Frida ryckt den ur Anders hand och ropat:

-Låt min kanin vara, du gillar ju inte ens ljus choklad!

Och visst har hon rätt. Jag höll på att okynnesäta en skärrad chokladkanin klädd i guldblänkande folie. En kanin som inte bara bär på ett lite smårubbat leende… nä den här kaninen har faktiskt rent mirakulöst överlevt en resa i mitt handbagage från Budapest till Stockholm.

En riktig överlevare alltså. Och nu har den även överlevt mitt plötsliga chokladsug. Hmm, imorgon när Frida kommer hem kanske kaninen ligger där i en gryta och kokar… (jojo, här haglar det felplacerade filmreferenser)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.