Snart bär det av till Japan!

Packad och klar… (äsch där avslöjade jag min blivande svärfars hemliga identitet).
Imorgon bär det av till Japan. 10:15 lyfter planet. Daniel och jag fullastade med högteknologi. Bärbar dator (givetvis med Lost in Translation på hårddisken), två kameror, två PSP, översättningsmaskin, kortläsare, handdatorer samt mobiltelefoner (som är helt värdo i Japan….).
Först nu inser jag hur coolt det här kan bli!

Om jag inte hinner blogga här kan ni alltid kolla in M3:s blogg. Vår Tokyoblogg hittar ni här >>

En tanke kring ”Snart bär det av till Japan!

  1. skriven av Anders 2005-10-01 klockan 16:00
    Hmm, nu sitter jag faktiskt på planet och surfar. Numera finns det trådlösa nätverk på flyget. Spännande. Fast segt. Känns som att surfa på ett gammalt modem. Kolla in den lilla bloggen på M3:s sajt.

    ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.