Kul från fotoarkivet

”Man behöver inte blogga om man inte har något att säga”, sa precis Frida. Och visst… just nu är jag så lost i hjärnan av trötthet att jag faktiskt inte kan prestera något vettigt. Istället har jag rotat fram en bild som jag knäppte för sisådär ett år sedan i Göteborg. Babyöl! Jättekul!

Okej, kanske inte så jäkla kul om man vet att olja heter öl på tyska…. men ändå.

Nä nu går jag och drar nåt gammalt över mig och min PSP…

1 tanke kring ”Kul från fotoarkivet

  1. skriven av Laura [ http://www.autotrash.net ] 2005-09-30 klockan 13:09
    PSP, hur är den? Är den din eller ska du checka den å tidningens vägnar?

    skriven av anders 2005-09-30 klockan 23:09
    Jag har redan checkat den för tidningen. Och den ä jättefin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.