Kul från fotoarkivet

”Man behöver inte blogga om man inte har något att säga”, sa precis Frida. Och visst… just nu är jag så lost i hjärnan av trötthet att jag faktiskt inte kan prestera något vettigt. Istället har jag rotat fram en bild som jag knäppte för sisådär ett år sedan i Göteborg. Babyöl! Jättekul!

Okej, kanske inte så jäkla kul om man vet att olja heter öl på tyska…. men ändå.

Nä nu går jag och drar nåt gammalt över mig och min PSP…

En tanke kring ”Kul från fotoarkivet

  1. skriven av Laura [ http://www.autotrash.net ] 2005-09-30 klockan 13:09
    PSP, hur är den? Är den din eller ska du checka den å tidningens vägnar?

    skriven av anders 2005-09-30 klockan 23:09
    Jag har redan checkat den för tidningen. Och den ä jättefin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.