Harry Potter-snart

Äsch, jag har fortfarande inte gått och lagt mig tillsammans med Harry Potter och en PSP…
Istället sitter jag här och lyssnar på när Hammarbyfans och Djurgårdenfans vandrar förbi mitt fönster samtidigt som jag skriver ut en ansökan om körkortstillstånd. Jojo, dags att skrida till verket. Vägverket >>

Förresten… någon som kan rekommendera en trafikskola?

En tanke kring ”Harry Potter-snart

  1. skriven av Maria [ http://ragazze.blogspot.com ] 2005-08-05 klockan 08:33
    Själv tog jag körkort förra sommaren, intensivkurs på 2½ vecka. Den körskolan kan jag förvisso rekommendera, men det är ju rätt långt att åka till Arjeplog, särskilt om man inte har ngn anknytning dit (jag har en kompis som bor där så jag förenade nytta med nöje). Jag hade skrivit teorin på egen hand, men de ordnar även med teorikurs på plats, halkbanan körs i Arvidsjaur. Man kan även skaffa inackordering gm trafikskolan.

    Swillos trafikskola i Arjeplog

    skriven av magnus [ http://ja.nu ] 2005-08-10 klockan 12:08
    Harry Potter ligger och väntar hos mig med. Jag tog teorin med hjälp av en ok kurs på nätet. Kostade en 700 inkl teoribok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.