Släpp böckerna fria!!!

Jag bara måste rekommendera den fantastiska bokcommunityn Bookcrossing!
Här kan du skriva recensioner och visa vad du har i bokhyllan, men framförallt kan du skicka iväg dina böcker på en resa. I söndags efter ett möte med bokcirkeln Blai-blai (som inte har en sajt men däremot en logga…) bestämde jag mig för att skicka ut Harold Blooms bok ”Hur du ska läsa, och varför” på en resa.
Så här har det gått hittills…

Det blir intressant att se vart Teblad lägger boken.

En tanke kring ”Släpp böckerna fria!!!

  1. skriven av Jacky 2005-04-28 klockan 22:11
    Kul idè . Det är kanske så man kan minska antalet böcker i sin bokhylla.

    skriven av magnus 2005-04-29 klockan 09:47
    Ha! Vad skoj! Jag har gjort liknande men utan site. Planterade ”på drift” på pendeln från Upplands-Väsby till Stockholm någon gång sommaren 1996. Lite förutsägbart kanske. Att det var just ”på drift” alltså. Skrev en mailadress i boken och något om ”trevlig läsning” men inte f*n hörde jag något efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.