Marabouparken…

Här sitter man ensam i Sumpan och känner sig himla ensam, och så ringer Harald och undrar om jag vill bowla typ på fredag. Och jag blir glad. Och så letar jag mig ut på internet för att hitta Sundbybergs bowling (jo de har faktiskt onlinebokning) och så råkar jag hitta Marabouparken, parken både Frida och Daniel talat om: ”vart ligger den” ”man borde gå till Marabouparken” ”spännande”.

Jaha, här är den >>>

En tanke kring ”Marabouparken…

  1. skriven av Morsan 2004-09-29 klockan 22:44
    Nästa gång jag är på besök vill jag gärna besöka Marabou parken.

    skriven av Anders 2004-09-29 klockan 22:54
    Deal! Mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.