IDG City Games


Årets upplaga av jobbfesten IDG Games var faktiskt riktigt rolig. Kanske lite extra roligt när man var med i ett lag som vann! Otrolig tur och respektlöshet ledde till seger. Tack till frukthandlaren, killen med tomburkarna, tunnelbaneföraren, gatuköksarbetaren, hotellportieren och Birgette Söndergaard (jo jag hade faktiskt rätt namn hela tiden…). Utan er hade inte segern varit möjligt! Som ni ser på bilden fick vinnarna plus några dåliga förlorare (däribland IDG-rakade Martin) åka limousin genom Stockholm.

1 tanke kring ”IDG City Games

 1. skriven av Simon 2004-08-22 klockan 17:36
  ”Tack till frukthandlaren, killen med tomburkarna, tunnelbaneföraren…”

  Okej, först och främst tror jag att ”tunnelbaneföraren” blir glad över tacket. Men sen: varför fick inte JAG något tack som satt och kollade upp adresser åt er. Eller det kanske inte var ditt lag. Äh. Jag räknas väl inte.

  skriven av Anders svarar… 2004-08-22 klockan 18:40
  Hmm, det var nog förloraren Martin du hjälpte med adresser…

  skriven av Simon 2004-08-22 klockan 20:56
  När jag väl LÄSER vad du skrev från början inser jag att du har rätt. Jag trodde ni var i samma lag eftersom jag hade ett missat samtal från dig också.

  FÖrlåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.