uppdateringsangst

Jaha, här kommer en av mina minst inspirerade anteckningar någonsin. Enda anledningen till att jag skriver är att jag beslutat mig för att efter datorhaverier med mera, återuppta uppdateringsarbetet. Har nu suttit i fyra timmar och redigerat bilder från mars månad. Jo, ni läste rätt! Mars månad… ni kan inte fatta hur mycket spännande som hände under denna period (tacka Frida för det…). Bildserien jag slängde upp idag är faktiskt tagna den 1 mars på en fest som Jonas och Lenka hade när hon skulle flytta tillbaka till Tjeckien. Efter detta följer hela 14 bildserier innan det är dags för april och den omtalade Nattvarden… (Jo Per och Cajsa, den kommer).

Och för att spä på uppdateringsångesten ytterligare har jag faktiskt en drös bok- och filmrecensioner att skriva. Puh, det är jobbigt att ha hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.