dravel

Utanför Fridas gigantiska fönster regnar det. 1:a maj, och jag har inte orkat demonstrera. Dåligt, jag vet. Men parollen: ”mot EMU” känns faktiskt inte så självklar för mig. Jag måste fundera ett tag till innan jag ta ställning. Det är en demokratisk skyldighet att ta folkomröstningar på allvar.

Hmm, värst vad pompös jag är idag då…

Kanske är det den dramatiska regntyngda utsikten, sviterna av gårdagens valborgsfirande eller rentav det faktum att jag sitter här ensam i Fridas lägenhet som får mig att tänka pompösa tankar? Eller så är jag bara alldeles för trött för att orka skriva något inspirerat.

Hemsidan kommer för övrigt inte att uppdateras på ett tag… orsak: Min dator därhemma har havererat. Det hände när jag skulle installera Apples nya Ipod. Jojo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.