vinstänk

 

Vinstänk och tangenter
Vinstänk och tangenter

Nej, jag har inte haft Jackson Pollock på besök. Stänken på datorskärmens fot och tangentbordet är inte färg. Det är inte ens blod. Nä, det är tvättäkta franskt rödvin. Ja, ganska mycket rödvin faktiskt. Så mycket att mitt gamla tangentbord numera ligger i köket och torkar efter något dygn i vasken.

 

Som tur är hade jag ett tangentbord på lager.

Ni som inte har sådana resurser bör undvika att ställa Ikeas lättippade rödvinsglas alltför nära tangentbordet. Ett annat hett tips är att inte fylla det till bredden. För just den här modellen rymmer ofantliga mängder rödvin och sånt gillar inte tangentbord.

Nog om det. En väldigt trevlig kväll var det i alla fall. Maten var fenomenal (tack Konsum för tipset), sällskapet briljant (jojo, ännu en parmiddag och denna gång med Per och Kajsa) och saken blev inte sämre av att nämnda par skänkte mig ett fantastiskt konstverk. Tänk er Leonardi da Vincis nattvarden, fast broderad… jojo

Cajsa, Per och nattvarden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.