Att skriva det ultimata bröllopstalet

Om 1,5 timmar ska Frida och jag på bröllop. För 1,5 månader sedan anmälde jag till toastmaster att jag ska hålla ett tal. Det borde jag kanske inte ha gjort. För mina bästa bröllopstal har alltid skett spontant. De gånger jag anmält mig under kvällen, inspirerad av andra talare och uppfylld av alla minnen som sköljer över en när man sitter på ett bröllop. Min taktik inför dagens bröllop:

-inte skriva något tal och lura mig själv att det är spontant…

Vi får se hur det går…

En motsatt teknik jag funderat över är att skapa ett google-dokument för varje kompis och fylla på med anekdoter då man kommer på den. Tänk att stå där på Daniel Sjöholms 50-årskalas och hålla ett tal som man jobbat med i tio år…

3 tankar kring ”Att skriva det ultimata bröllopstalet

    1. det gick bra. mitt planerade slut gjorde sitt. hemligheten är nog att bara planera slutet på talet och hitta på resten på plats… eller nåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.