Fastnat i geniträsket…


Oj vad roligt det är att snöa in på saker och ting. I lördags kunde jag inte sluta redigera min svensexefilm (jo snart är mästerverket färdigklippt) och i natt glömde jag bort tiden medan jag lekte med släkträdstjänsten Geni.
Helt fantastiskt beroendeframkallande att klicka dit nya släktingar och släktskapsband. Blev väldigt sugen på att rota fram farfars gamla släktforskning och lägga upp den på nätet.

Det enda som är trist med Geni är att man bara får lägga in släktingar i trädet. En del vänner borde definitivt platsa 😉

En tanke kring ”Fastnat i geniträsket…

  1. skriven av magnus [ http://blog.ja.nu ] 2007-05-23 klockan 13:26
    geni är underbart. Men jag saknade ngt sätt att ta backup. Eller finns det det nu?
    redigera | radera

    skriven av Clara [ http://www.trogen.com ] 2007-05-25 klockan 09:18
    Jag är också hängiven genifantast! Har till exempel upptäckt att skälet till att min släkt i Sverige är så minimal är att alla mina släktingar (nästan) bor i Amerikat. Vem hade trott det? Roligt roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.