Testa den kinesiska censur-muren


Det här är en blogg om censur. Kinesisk censur. Och märkligt nog har jag redan skrivit den för en timme sen. Men den försvann, inklusive en kommentar jag skrivit till föregående nyhet om hur svårt det var att följa upp en sån succé-postning. Skumt.
Well: Mitt budskap för en timme sedan gick ut på att tipsa om en sajt där du kan testa om dina favoritsajter går att surfa in på från Kina. Bakelit klarade till vår stora glädje testet.
www.greatfirewallofchina.org/test/

Två tips till: Bokcirkeln Blai-blai har blivit med blogg, och Andrés o co har lagt upp ett nytt grymt bra radioprogram här >>

En tanke kring ”Testa den kinesiska censur-muren

 1. skriven av Richard 2007-03-08 klockan 17:18
  Jag har funderat på en sak, Anders:

  Du verkar besitta någon form av vänsteråsikter, men ändå väljer du att besudla din egen sida med ett gäng reklamannonser. För mig går det inte alls ihop. Fast det kanske funkar bättre för dig.
  redigera | radera

  skriven av anders 2007-03-08 klockan 17:38
  Annonsgrejen är mest en kul grej. Lite roligt att se vad det dyker upp för slags annonser. När vi fått in 50 dollar kanske vi tar bort dem.
  redigera | radera

  skriven av Simon 2007-03-08 klockan 20:47
  Du skulle bara veta hur det ligger till med KapitalistAnders… Vänsteridealen tenderar ju att glida åt höger och försvinna när man börjar sitta med feta löner och chefspositioner… Ja just det, Anders. Vem är det EGENTLIGEN som är arbetare av oss två. Nu ska jag gå på nattskiftet i asbestgruvan. Hej.
  redigera | radera

  skriven av Simon 2007-03-08 klockan 20:47
  (Jag testar om det censureras inte bara av Kina, utan av Anders också…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.