Älskade Soundbridge

Okej, jag har redan skrivit en hel krönika i ämnet på M3:s sajt… men nu tycker jag det är dags att göra lite reklam för fenomenet nätverksspelare även på Bakelit. För egentligen är det inte just Soundbridge, utan hela nätverksspelarkonceptet jag älskar (må det vara Slimdevices läckra squeezebox eller Sonos döläckra Zoneplayer-system). Med sådana här apparater går det att uppleva sin musiksamling på helt nya sätt. Det allra senaste jag upptäckt är att spela låtar vars titel innehåller ett specifikt ord.

I morse satt vi till exempel vid frukostbordet och lyssnade på låtar innehållandes ordet ”Morning”. En hel del jazz, ballader, lite country skapade en skön morgonmix (just nu spelas Flaming Lips sköna låt ”In the morning of the magicians”). Tidigare har vi provat att spela musik vars låttitel innehåller ordet ”Love”, vilket gav helt annan musik än ordet ”hate”.
Härnäst ska jag nog våga mig på ordet ”fly”… antar att det innebär en hel del eurotechno (jo vår låtsamling innehåller även sånt…)

Soundbridge >>

2 tankar kring Ӏlskade Soundbridge

 1. kriven av Daniel 2006-03-04 klockan 21:02
  Jag tycker du ska köra alla låtar med ordet ”heut'”.
  redigera | radera

  skriven av magnus [ http://ja.nu ] 2006-03-04 klockan 21:24
  Ni lever ett digitalt live utan att han en mac. Hur går det till egentligen?

  En eloge för att du alltid photoshoppar i bilderna du lägger upp. Skojskoj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.